Houens Odde Internationale Spejdercenter – Nordeuropas største spejdercenter! Som internationalt spejdercenter, har du en hel unik mulighed for at prøve kræfter med en række seje aktiviteter. Du kan endda gøre dig fortjent til mærker, ved at deltage i op til flere af aktiviteterne.

 

Goose Game

Tag med The Goose Network på besøg rundt I Europa, og mød spejdercentre til vands til lands og I luften – vidste du eksempelvis at Sverige har et spejdercenter som er en hel ø? Turen foregår i patruljen som dyster mod hinanden i sjove aktiviteter fra de forskellige lande, til tonerne af stemningsfyldt musik – må de bedste globetrottere vinde!

 

Kolding Adventures

Hvor går hiken hen? Christian d. 4. voksede op i Kolding, boende på Koldinghus. Tag med på et spændende byløb rundt i Kolding, hvor patruljen får rig mulighed for at lege turister ved hjælp af Instagram. Som belønning har du mulighed for at købe flot mærke fra din tur.

 

Dig, mig og os

Internationale aktiviteter er ikke kun for store spejdere. Dig, mig og os trækker den store verden ned i øjenhøjde for de mindste spejdere, og går ud på at give spejderne en forståelse af at være en del af et kæmpe fællesskab. Brug jeres kreative evner, hør en god historie og lær noget nyt.

 

Demos Cratos

Demos Cratos er et spil om at opbygge samfund, lavet som en del af KFUM-Spejderne i Danmarks samarbejde med den tunesiske spejderbevægelse. Spillet kræver omtanke, fysik og et godt sammenhold – hvem bygger det bedste samfund?