Fleksible uderum

På Houens Odde er det vigtigt for os, at vi bruger og nyder hele centeret og ikke mindst naturen. Derfor har vi designet en stribe fleksible uderum, der kan flyttes lige derhen, hvor du har lyst til at bruge dem. 


Køkkenvogn
Vores specialdesignede køkkenvogn kan placeres alle de steder, vores traktor har adgang til. 
Den indeholder både borde, vaske, hævede bålsteder, vandvarmer og en brændefyret pizzaovn. Den bruges til fællesaktiviteter og kan lånes af grupper efter aftale. 

Køjekredse
Der findes næppe noget skønnere end at ligge og kigge op i kronerne på et bøgetræ.
På centeret har vi derfor anlagt køjekredse rundt omkring i skoven. Karabinhagerne hænger der i forvejen. Det eneste, du skal gøre, er at spørge staben, om du må låne en – eller måske 10 – hængekøjer. Hvis du har mod på det, kan patruljen sagtens overnatte i køjerne.

Pop-up-rum
Hvis du har brug for et sted, hvor du kan fordybe dig – eller trække dig lidt tilbage, så tag et af vores pop-up-telte med ud i skoven. Med teltene følger en guide til refleksion, som du kan bruge, hvis du har lyst. Teltene udlånes på samme måde som hængekøjerne. Du spørger bare.

Mobile siddepladser
En stille stund ved vandkanten eller midt i skoven. Mens du sidder blødt og godt. Det kan du få, hvis du låner en af vores mobile siddepladser. Houens Odde råder både over en samling robuste Fat-Boy-sækkestole, der kan tages med ud i naturen og kasser med siddeunderlag, der kan placeres på en af vores mange træstamme-bænke. 

Hugin og waterworld
Houens Odde er omkranset af vand – og vi elsker at tage vores gæster med ud på fjorden. 
Hugin er vores store havflåde, der har plads til ca. 20 spejdere og et par ledere. Hugin er motoriseret og perfekt til små udflugter, krabbejagt og udforskning af alt det, der foregår under havets overflade. 

På Waterworld kan du overnatte på vandet. Det er en flydende lejrplads, hvor der lige præcis er plads til et patruljetelt. Transport til og fra Waterworld foregår i kanoer.