Mini-centerlejr for 6-11 årige

Houens Odde Spejdercenter tilbyder det velkendte centerlejr-koncept i en mini-udgave for 6-11 årige, fra alle korps. Vi giver en centerlejroplevelse fyldt med spejderånd og fællesskab og vores team af Houmænd står klar med en bred palet af spændende aktiviteter.

Vi tilbyder alt fra krappefiskeri til smykkefremstilling – Hos os er der både plads til både udfordringer og hygge. Se mere om alle vores spændende aktivitetstilbud på: http://houensoddespejdercenter.dk/aktiviteter/internationale-aktiviteter/

 
Vores lejrpladser ligger smukt placeret i skoven ved Kolding Fjord. På hver lejrplads er der faste bålpladser og rafter til pionering. Vores moderne toiletbygninger med badefaciliteter er placeret rundt om i skoven, tæt på lejrpladserne. I skal selv medbringe telt og andet lejrudstyr.

Vi har selvfølgelig en slikbutik, der er åben to gange om dagen.

Vi har ikke længere en butik med dagligvare på lejren, med der er gode indkøbsmuligheder få km fra lejren. Maden tilbereder I selv på lejrpladserne. Det kan derfor være en god idé at medbringe et hold madtanter. 

Deltagerprisen dækker lejrafgift og aktiviteter, men er ekskl. mad. Efter lejren modtager gruppen en samlet regning på overnatning.

Hvem:
 Spejdere i alderen 6-11 år
Tidspunkt: 30. maj – 2. juni 2019
Sted: Houens Odde Spejdercenter, A-centret
Pris: 225 kr. pr. deltager, ekskl. forplejning
Tilmeldingsfrist: 26. april 2019

Lejrleder: 
Joan Kæmsgaard Villadsen
Mail: joanvilladsen-@-gmail.com
22 39 10 85

 

TILMELDING