Vimmerbylejren 2018

 

Kære ledere og spejdere i alderen 6-10 år

Så er der Vimmerbylejr på Houens Odde Spejdercenter. Den foregår 10. maj -13. maj 2018.

Vil du prøve at vaske gulv med fødderne ligesom Pippi? Lave skarnsteger sammen med Emil? Lave sjove ting sammen med Karlsson og Lillebror? Have det sjovt med børnene fra Bulderby? Så kom og vær med på Vimmerbylejren.

Vi får det rigtig sjovt og spændende sammen, for man ved aldrig hvad der kan ske, når man er sammen med de skønne personer fra Astrid Lindgrens univers. Der bliver også tid til at hygge, møde nye venner og sidde omkring lejrbålet.

Staben af Houmænd vil have planlagt hele lejren på forhånd, så I skal bare komme og deltage. Det hele kommer til at foregå udendørs på Stensgården og det omkringliggende område. Overnatning foregår også udendørs i samlet flok i egne medbragte telte.

Prisen dækker også fuld forplejning. Køkkenholdet vil lave maden til jer, så I skal bare spise og så vaske op. Tilmeld jer nu! Uanset hvilket dansk spejderkorps du er fra, så skal vi nok sørge for, at oplevelsen bliver uforglemmelig og fuld af sjov. I får mulighed for at vise spejderne glæderne ved fællesskabet, som rækker ud over den enkelte gruppe, og samtidig få lidt inspiration med hjem til gruppen.

Hvem: spejdere i alderen 6-10 år

Tidspunkt: 10. maj-13. maj 2018

Sted: Houens Odde Spejdercenter

Pris: 500 kr./spejder/leder

Tilmelding

Tilmeldingsfrist: 8. april 2018

 

Lejrleder: Astrid L. Hansen
Mail: dirtsA@godmail.dk
Tlf. 40 82 76 78

Billeder fra Detektivlejren i 2016