Centerlejr

Hvor eventyret folder sig ud

Corona-sitiutationen betyder ændringer

Kære centerlejrdeltager.

Corona-situationen betyder en hel del ændringer for de lejre vi normalt afholder på centret om sommeren. Houens Odde tilbyder i år en begrænset udgave af centerlejre, hvor de deltagende grupper selv er ansvarlige for aktiviteter.

Vi har derfor henvendt os til alle de grupper som var tilmeldt før Corona, og oplyst om begrænsninger og muligheder, samt bedt disse meddele hvorvidt de ønkser at deltage på centerlejr på Houens Odde i år.

De grupper som har ønsket fortsat at deltage, har fået information om ændringer, forholdsregler m.v.

Derfor er meget af den information du finder her på vores website om, hvordan vi normalt afholder centerlejre, aktivitetsudbud m.v. knap så aktuel i år. Omvendt er der stadig en lang række praktiske ting, som kan være gode at vide. Derfor er indholdet stadig gjort tilgængeligt her på websitet.

Er du deltagende gruppe, skal du dog altid henholde dig til de informationer du senest har fået tilsendt fra vores Centerkontor.

Vores centerlejr-stabe er kraftigt reduceret, da antallet af deltagende grupper er markant mindre end på en vanlig centerlejr.

Der vil af samme årsag, være et begrænset udbud af aktiviteter, og de vil være af den slags, som som grupperne selv kan afvikle. Udvalget af disse er oplyst i det informationsmateriale, som er fremsendt til deltagende grupper.

Vi ved, at der kan opstå mange spørgsmål og situationer som for alle parter er uvante, i dette corona-år, hvor sommerlejrene er så anderledes end de plejer.

Det er de korte informationsfristers tid, og derfor håber vi på forståelse for, at også de frivillige på Houens Odde, i år bevæger sig i ukendt territorie og forsøger at navigere bedst muligt. Vi gør hvad vi kan for at vejlede vores deltagende spejdergrupper så godt som muligt.

Men vi glæder os til at byde her velkommen til sommerlejr på Houens Odde. Houens Odde er bare bedst med spejdere i skoven.

Vi håber I får en rigtig god lejruge – omend lidt anderledes i år 🙂

 

/ Houens Odde Udvalget  (HOU)
– bestyrelsen for de frivillige Houmænd på Houens Odde.

Oplev centerlejr på Houens Odde

Centerlejr på Houens Odde Spejdercenter er sommeroplevelser for spejdere i alle aldre.

Bo på lejrpladser midt i skoven, sejl en tur på fjorden, hyg med nørkle-aktiviteter i Mosehuset, kom tæt på naturen, kravl til tops i træerne, kom på spændende natløb og mærk fællesskabet om bålet sammen med dine nye venner fra ind- og udland og meget mere.

Vores stab af frivillige Houmænd, glæder sig til at byde jer velkommen til en uge fyldt med gode friluftsoplevelser.

 

Centerlejruger 2020

No event found!

Aktiviteter

Vores aktivitetsudbud er varieret, og der er noget for enhver smag og aldersgruppe.

De mange aktiviteter som foregår på centeret, er inkluderet i lejrens samlede dagspris på 65 kr. pr. person.

Aktiviteter som foregår udenfor centeret, kan koste entrépris. Flere steder har vi dog rabatordninger, for vores lejrdeltagere. Hør mere om det, i din centerlejruge.

Husk på at udbuddet kan variere fra uge til uge, da flere aktiviteter afhænger af tilgængelige kompetencer blandt de frivillige Houmænd i lejrstaben, i den pågældende uge.

Praktiske informationer

Læs mere om alt det der er godt at vide, når man skal på centerlejr på Houens Odde.
Her har vi samlet svar på ofte stillede spørgsmål samt praktiske informationer om en centerlejruge.

Sådan foregår tilmelding

Udfyld forhåndstilmeldingen med et så præcist estimat  som muligt af, hvor mange deltagere i bliver.

1. maj lukkes forhåndstilmeldingen, og der udsendes herefter et link til endelig tilmelding, som skal udfyldes inden 1. juni.

Som tilmeldingsansvarlig modtager du et deltagerbrev fra lejrlederen i den pågældende uge, med nærmere informationer om jeres centerlejr.

Du kan dog med fordel forberede dig allerede i god tid, ved at læse de generelle informationer på linket her: