Home Events Rejsen til Asgård

Dato

17 05 2020
Expired!

Tidspunkt

14:00 - 12:00

Rejsen til Asgård

REJSEN TIL ASGÅRD 2021

Kære ledere og spejdere i alderen 6-10 år

Så er der bæver/ulvelejr på Houens Odde Spejdercenter. Den foregår 13. – 16. maj 2021.

Vil du prøve at fange Midgårdsormen? Hjælpe dværgene med at tøjre Fenrisulven? Kæmpe mod jætterne? Og prøve at leve i Asgård? Så skal I da med på Rejsen til Asgård 2021.

Vi får det rigtig sjovt og spændende sammen, for man ved aldrig hvad der kan ske, når man er sammen med Aser og Jætter. Der bliver også tid til at hygge, møde nye venner og sidde omkring lejrbålet.

Staben af Houmænd vil have planlagt hele lejren på forhånd, så I skal bare komme og deltage.

Det hele kommer til at foregå udendørs på Stensgården og det omkringliggende område. Overnatning foregår også udendørs i samlet flok i egne medbragte telte.

Prisen dækker også fuld forplejning. Køkkenholdet vil lave maden til jer, så I skal bare spise og så vaske op.

Vi har mulighed for at tage hensyn til gluten -og laktoseallergi. Hvis man har store allergier ud over det, så skal man selv medbringe kost. Vi sørger for at det kan være på køl og et sted at tilberede det.

Tilmeld jer uanset hvilket dansk spejderkorps I er fra, så skal vi nok sørge for, at oplevelsen bliver uforglemmelig og fuld af sjov. I får mulighed for at vise spejderne glæderne ved fællesskabet, som rækker ud over den enkelte gruppe, og samtidig få lidt inspiration med hjem til gruppen.

Vi er meget opmærksomme på de aktuelle retningslinjer, når det kommer til corona-pandemien, og hvis vi kan se, at disse retningslinjer skærpes, og at det får betydning for lejren, vil vi kontakte de tilmeldte grupper direkte.

Hvem: Spejdere i alderen 6-10 år

Tidspunkt: 13. – 16. maj 2021

Sted: Houens Odde Spejdercenter

Pris: 500 kr./spejder/leder

Tilmelding: TILMELD HER

Tilmeldingsfrist: 1. april 2021 OBS! Max 500 deltagere